Kalimah pananya anu merenah kanggo gambar diluhur?

Kalimah pananya anu merenah kanggo gambar diluhur?

  1. Siti sareng Ahmad timana?
  2. Siti sareng Ahmad teh saha?
  3. Siti sareng Ahmad nuju naon?
  4. Semua jawaban benar
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :  Cara melaksanakan shalat di atas kendaraan adalah?

Jawaban: C. Siti sareng Ahmad nuju naon?.

Baca Juga :  Kalimat yang mengandung makna konotasi

Dilansir dari ensiklopedia, kalimah pananya anu merenah kanggo gambar diluhur siti sareng ahmad nuju naon?.

Tinggalkan komentar